Alcyone - alkymi og visdom - Et akademi for alle, der gerne vil kende deres oprindelige selv. de
Aktuelle kurser 2014

&
Aktuelle Workshop Nederst


Pinse kursus

Pinsekursus i Moder Jords mest deva rige område omgivet af kildeudspring og istidshøje med meget mereFOR KVINDER; DER GERNE VIL HUSKE DERES GUDDOMMELIGE INDRE OG EVNEN TIL AT LEVE I FEMININT NÆRVÆR UDEN AT MISTE DERES KRAFT OG STYRKE - MEN ALLIGEVEL TURDE DET; BLOT AT VÆRE UDEN ANDET

Turen går til Nord jylland i een ad de smukkeste istidsbevarede områder - Vi skal bo i en højtbeliggende og helt uberørt fra den moderne tids muligheder såsom tv, internet etc - og nul støj - udover dyrenes lyde - 

Hytten er en blanding af Kampesten og træ. og hytten ligger på højen af en bakke midt i skoven og med udsigt over skoven samtidig med at den ligger midt i skoven.Området er spækket med gamle besøgte hellige kilder og Moder Natur er dybt levende og nem at komme i kontakt med.


INDHOLD
Vi skal ikke blot arbejde med vores kontakt med Moder jord - som en levende bevidsthed.Vi skal også arbejde med kontakt til vores egen livmoder, bækkenbund og vores eget dybe visdoms lag gennem vores livmoder.

Vi kommer til at lave dybe, afspændende og overgivende øvelser - der langsomt vil fjerne vores nutidige måder at opleve, mærke og sanse. 

Men samtidig også lave grænse og krops styrkende øvelser - således at du/I ikke bliver for udflydende - men har begge sider - den lodrette styrke og den vandrette givende og udstrømmende.

Vi skal samtidig forstå og genhuske hvordan præstinderne samarbejdede med livs kræfterne, genhuske the sacred laws of life - det som gralen handler om både som præstinde og som kvinde.


vi kommer derved til at arbejde med vores indre spirituelle sexualitet, grounding, herunder krops afgrænsning og balancen mellem det maskuline og det feminine.

I forhold til at arbejde med det feminine og det maskuline - vil vi dog arbejde en smule anderledes. 
Idet vi her kommer til at arbejde med sammensmeltningen med den essens, Marie Magdalene forstod - der er de  feminines kræfters hjælp og metode til at støtte Kristus bevidsthedens opvågnen gennem vores indre. 

Også kaldet den feminine kundalini - der er ganske anderledes end den maskuline.

- metoder som vor gamle moder husker og genkender selve livets opståen, sammensmeltningen mellem det guddommelige feminine og det guddommelige maskuline - Områder der er vores indre kvaliteters - kan vi kalde det; essens bevidsthed. 

Alt dette sker dette i samarbejde med moder Jords elementer som afspejles gennem vores energibaner.og som samtidig er afgørende for vores egen chi (livsoverskud)

STED:
Hytten ligger i Åsted ved Tolne bakker - oppe lidt vest for 9900 Frederikshavn - ca 10-15 km vest for - adressen kommer ved tilmelding. Grundet det er et helt fredet og lukket område - som kun kendes af få. 

MÆDETID ser således ud

ankomst tiden er mellem : 14.00 - 18.00 fredag d. 06 juni

afgangstidspunktet er mandag d 09 juni mellem 11.00 - 12.00


PRIS 

Pris 850,- plus mad til en pris af ca 250 - 350


KOST

Der vil være bål, vegetarmad, tid til; en tur til vandet samt egen fordybning


KORT OM ØVELSERNE
vi vil arbejde med halsafspænding, lyd, stemme, meditation, forskellige kropsafspændings oplevelser samt de 5 tibetanere i en feminin udgave.

Ovenstående er i korte træk - det som kurset indeholder og omhandler.


AFGANG  fra både Sjælland og Jylland kan nåes endnu

Der er stadig pladser og det bliver et ganske anderledes og dybdegående men også afspændende og fordybende kursus uden for mange øvelser - så der er tid til at være, sanse og mærke DIG

MEDBRING:
Sovepose/dyne pude etc - lagen og håndklæder, og så behageligt tøj til at være udendørs samt kunne bevæge sig i - liggeunderlag til div øvelser - blyanter papir og evt for de som kan lide at male  - malegrejderudover vil alle tilmeldte skulle tage div mad  som bliver lavet til een stpor pulje - kontakt for at få info om det du skal medbringe - er en del af de omtalte kost penge. 

for nærmere info og bestilling
henvendelse kan ske via tlf
3171 8877


Kursusforløb efterår 2014

Kvinder spirituelle seksualitet

Lær at bruge lyd som forløser

Viden om Vand og dets evner i den ny tid.

Fordybelse i ovenstående emner sker  gennem tre kursus forløb uafhængigt af hinanden.

Nærmere info kommer senere


Workshop
Åndedræt og bækkenbund
info kommer 

Stemme og kraft - lydens healende og forløsende energi


Lær at bruge lyd som forløser.

Magikerens vej som kvinde var de gamle præstinderI Maria Magdalenes fodspor
Et kursusforløb fordelt på 9 søndage
Dato: opstart den 1. søndag i september 2014 og så den hver den første søndag i måneden
Denne PDF vil give et kort indblik i dele af de områder vi kommer til at forstå på et helt hverdags brugbart og meningsfyldt niveau - For hvordan kan vi lære at være skabende  sammen med alt levende uden at forstå vores egen arv.
Del af undervisningen som fil
for videre info  af kurset  klik 

Tidspunkt: 9.30-17.00
Sted: Alcyone Akademiet
Vejlevej 33 C
BIRGITTELYST
8800 Viborg


Kursusholder: Li.La Larsen
Pris: 500 kr pr. gang 
 Tilmelding: 5191 0777
via sms eller på email
pilgrim@alcyone.dk


Spiritualitet i den 5. dimension

Et kursusforløb fordelt på 9 søndage

Hvordan kan vi leve den spirituelle verden i hverdagen.
Uden at skulle træde væk fra verden, isolere os eller leve som ikke forståelige væsener. Væsener, der lyder og lever , som om vi ikke kan være med andre end de, der tænker som os.
Men istedet være dem vi er, sammen med alle andre uden at være for mystiskeOg alligevel aktivt leve udfra den verden, der eksisterer usynligt for de fleste.

Samarbejde med denne usynlige dimension, der faktisk er den som skaber den verden vi så forsøger at følge med.
Men nu ved at være forbundet i nuet aktivt  og samarbejdende, med at bringe denne 5 dimensions magi ind i den verden, som mange tror, er den eneste.

Og har du samtidig lyst til at lære endnu mere om; hvad det betyder at leve i den 5 dimension &også en dyb længsel efter  at lære den del af dig selv at kende som lever og arbejder uafbrudt i lyset .

Vi vil beskæftige os med læren om kosmos set med andre øjne, hvordan samarbejde og praktisere enhed i alt.At bringe kærligheden ind i alt du er, alt du gør, alt du møder og tiltrækker.Men på måder, du slet ikke har tænkt eller troet muligt.

Dato: opstart den  september 2014 og så hver den sidste søndag i måneden
Tidspunkt: 9.30-17.00

Sted:Alcyone Akademiet
Vejlevej 33 C
Birgittelyst
8800 Viborg
Kursusholder: Li.La Larsen
Pris: 500 kr pr. gang 
Tilmelding: 5191 0777via sms eller på emailpilgrim@alcyone.dk


Da denne sidehar haft en failureog til tider taber teksten ved redigering

bedes du for sikkerheds skyld lige gå til: oversigt i download form  ude under bjælke menuer'ne
 I denne Pdf  findes alle kurser og workshop samt seminarer. med fyldestgørende tekst og billeder

dog kan du stadig finde spændende ekstra materiale ved at klikke på billederne  herunder  -  og blot vid, at sitet er på vej i en ny oprettet form..Book et  kursus /en workshop i dit eget område på email:    pilgrim@alcyone.dk 
eller ring tilLi.Laml.08.00 - 10.00tlf 8668 8677


Sjælens Alkymi - Hjertets gral

At lutre hjertet til at blive en dybere gral for jorden og Kristus. Hvorfor har vi kriser. Hvorfor går vi gennem miste processer. Hvorforhar vi til tider smertefulde parforhold - Hvorfor oplever vi ensomhed, selvom vi står midt blandt andre.


Kurset er under oprettelse 

kontakt8668 8677


De 12 adfærds profiler

At forstå på et dybere plan, hvad der gør os syge - hvad der skal til for at finde en fornyet balance og derved healing af det sind, som har dannet en syg dom - dette kan findes gennem at forstå vores grund opbygning og hvad der styrer de forskellige områder i vores liv..

Kurser til en introduktion eller fordybelse samt indføring i de  forløsende metoder/principper og indsigt kan bestilles Hellig geometri og Alkymi


 Alt i universet er skabt af stof og svingninger - og den magnetiske formel dette skaber  
Det har så vidtrækkende konsekvenser for vores fremtid, dersom vi ikke forstår dette

Vi vil komme nærmere ind på hjertets evner som et koherent magnet felt der skaber syncronicitet, åbner døre og danner enhed med livet omkring os.

Og samtidig give smags prøver på hvordan det er at arbejde med lyd frigør og forløser.
Hvorfor vand kan virke så dybt ind i vores celler og følelser
En dag med væren i Naturen


En hel dag i et smukt og stille skovområde med rislende kilder - søer og naturens dybe nærvær.;Dagen vil foregå med forskellige øvelser til at indtune til det punkt i os, hvor vi går ind i tilstanden af væren.Som oftest er en tilstand, vi ikke når - i hverdagens bekymrings og skal nå tanker.Dato .... For denne dag vil prisen være

Vejlevej 33 c, 8800    tlf 5191 0777 eller 3171 8877Weekend kursus
Amygdala - Hjernens store Drama Queen

Udsendelse vedr. Nogle af vores store folkesygdomme 

Foredrag samt kurser og workshops afholdes  - Når vi forsøger at gå vejen.Dette seminar vil bestå af undervisning, øvelser og gruppearbejde, for at give den enkelte en dybere forståelse af sin egen spirituelle vejs forhindringer, årsag. Samt øvelser til integration af egoets modstand, til opløsning af kontrol. Integration og en dybere accept af den bagvedliggende årsag. 
Alcyone Akademiet

Frisæt dit åndedræt
Arbejd med dit åndedræt, lyd og bækkenet - for at komme dybere ind i de områder, hvor der ligger mange års blokeringer på at du må være den du er.Vi arbejder med forskellige afspændings teknikker, dynamiske meditationer og specielle åndedræts øvelser, der aktiverer muskler du ikke anede hørte til dine lunger.. 
Alcyone Akademiet


Kursus forløb i Marie Magda Lenas visdom